Om Cykelplakater.dk

Hej, mit navn er Lars Ingildsen og jeg har startet Cykelplakater.dk  Min store hobby er at cykle, og de senere år har jeg fået smag for at cykle i bjerge. Cykeloplevelser som jeg ofte gerne vil mindes med en cykel plakat. ” Cykelplakater .dk er skabt for at tilbyde cykelentusiaster og alle der nyder at cykle, unikt cykel merchandise som du ikke finder andre steder.”  Vores produkter er især unikke cykel plakater og cykelplakater som du ikke kan købe andre steder, men du kan også købe andet cykel merchandise som f.eks. cykelbøger. 

“Formålet med cykelplakater .dk er først og fremmest at støtte velgørende formål. For derigennem at skabe et overskud som gives videre til velgørende formål. De sidste 3 år har salget af cykel plakater givet et overskud på  40.000 kr. som alle er gået til forskning i Sclerose.

Kære cykelplakater.dk. Tusind tak jeres flotte bidrag som I over de sidste 3 år har givet til forskning i sclerose – med jeres bidrag er I med til at sikre bedre behandling for de knap 18.000 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det …. ”                                                                    Mange hilsner Jakob Gura – Scleroseforeningen                         

 

Har du spørgsmål om cykel plakater eller generelle spørgsmål er de meget velkomne.

Kontaktinfo

Cykelplakater v/Lars Ingildsen

Ege alle 9

2650 Hvidovre

E-mail: ingild@hotmail.com

Mobil: 61246685